Arsenal FC – Watford FC

Mint az egyik vezető jelölt a bajnokság belépő minden évben az új szezon, az Arsenal Premier League labdarúgó. Wenger azonban díjakat utolsó emelt át a győztes trófeát az angol liga 2004-ben és jelenleg vezető Chelsea elveszíteni elég egy óriási nyolc pontot.

Most azonban, a csapat meg kell Ágyúsok koncentrálni a következő mérkőzés, amely bet 365 hazai pályán ellen Watford. A verseny összesen tizennégy táblák Gunners megy egyértelmű kedvence, ami tükrözi az a tény, hogy Wenger a fiúk nyertek az elmúlt hét bajnoki mérkőzés az ellenfél, és gólt tizenkilenc gólt őket.

Ezen felül, akkor építeni a húr, öt egymást követő győztes mérkőzés az Emirates, és még további öt mérkőzést veretlen sorozat – a keserű vereség előtt saját rajongók tapasztalható az utóbbi időben az Arsenal a Liverpool ellen a nyitó hétvégén a szezon.

Egy másik, nagyon szép sorozat éppen ellenkezőleg, tart Hornets. Már hét egymást követő mérkőzést Watford lehetett nyerni, és a fenti négy párbajt vendégek, vagy akár az összehangolás. Az edző Walter Mazzarri a mellett meg kell csinálni, anélkül, hogy a sérült kapus Costel Pantilimon, akinek zaklatott sérült lábát, a büntetés egy kártyát, majd szolgálatot Joszíf Holévasz és Mauro Zarate.

Ez a kedvenc a Emirates ellen gyengébb ellenfelek papíron, nyilvánvalóan hiányzik Granit Xhaka, akik még fel van függesztve egy piros lapot, és ez is bizonytalan kezdet Danny Welbeck, aki beavatkozhat a játékba csak az év második felében. Készen arra, hogy visszatérjen a bajnoki pázsit éppen ellenkezőleg, ez Theo Walcott. Arsenal szélső, és lesz az első játék a Premier League után hat hétig.

read more: http://bonusz-online.com