Den Kinesiska blåsa upp transfermarknaden

Den Kinesiska kan sätta in valfritt belopp för alla spelare, men bör inte vara rädd. Europeiska fotboll flyttar sig inte till Kina. Kineserna har historiskt fokuserade på sig själva. De lockas inte till omvandlingen av super League är Fylld av utländska spelare adligo liknande till NHL eller NBA. Kineserna är intresserade av utvecklingen av det egna laget. Hög profil spelarövergångar – förhoppningen är att lagen är Legionärer med ljusa Kinesiska ungdomar kommer att utvecklas till globalt konkurrenskraftiga aktörer. Därför, Kina kommer alltid att finnas en gräns för utländska spelare. Gräns spara för Europeisk fotboll. Men om det kommer att säga – jo, det är dags att leta efter en pirat-tv-sändning av den Kinesiska super League.

Massimiliano Allegri kom till Juventus, och omedelbart orsakade en våg av skandaler. Populära Antonio Conte, hand-upp Juve från hans knän, plötsligt lämnade laget och var tvungen att agera snabbt. Utan att tänka, “Gamla Damen” var inbjuden till team Massimiliano Allegri, som fick sparken från AC Milan i januari.
Fans har accepterat nomineringen av fientlighet, men snart är en serie av segrar och pokaler har tvingat dem att ompröva sin åsikt. Under ledning av Allegri “Juve” har tagit på sig en fjärde raka Serie a-titel, vann den första på 20 år, den italienska Cupen och nådde Champions League-final, där de förlorade mot Barcelona.

Men bland fans av klubben förblir skeptiker, som aldrig tröttnar på att påminna er som vann alla samma “Juventus”, som byggdes av Conte. Och Alegre förmodligen redan klar.
I sommar, Juventus bör skaka sammansättning, och som ett resultat början av säsongen att de misslyckats. För de första 10 spel laget hade bara vunnit 12 poäng, men besegrades av “Sassuolo” om väckts till liv, och med en 12: e-plats Juventus klättrade till andra, gjorde 11 raka segrar.

En sådan comeback – fenomenet är imponerande, och märkligt är nu tvivlar på kvalifikationer Massimiliano Allegri. Men vi bör inte glömma bort andra faktorer som avgör hur tränaren passar laget. Nu Allegri verkar vara den perfekta kandidaten för tjänsten som tränare för den berömda klubben, men det betyder inte att han kommer att bli den nya sir Alex Ferguson.

Taktiskt att Massimiliano är svårt att hitta fel. Kommer någon att skylla på hans filosofi, som har ett starkt fokus på individuell skicklighet, men de resultat den ger, och vad annat är viktigt?
Conte valde tre försvarare och systemet 3-4-2, men Allegri föredrar en mer traditionell bild fyra i försvar. Han har dock inte vilade, och när laget krävde, hon återvände till hybrid 3-5-2/4-3-3. En sådan smart trick, när Juve förlorade både höger-backs, var verkligen lysande.
Det faktum att Massimiliano Allegri – tränare taktiskt kunniga, kan betraktas som ett faktum. Men han har en akilleshäl – han är inte bra på mänskliga relationer.

Team Allegri fungerar bäst när de har en tydlig ledare. I den bästa säsongen av “Milan” (2010-11), laget var Andrea Pirlo, Zlatan Ibrahimovic, Massimo Ambrosini, Gennaro Gattuso, Alessandro Nesta, Filippo Inzaghi, Thiago Silva och Gianluca Zambrotta. Den säsongen och laget vann Serie A framför den närmaste konkurrenten på sex poäng, nådde semifinal i italienska Cupen och värd för slutspelet i Champions League.

Men snart “Milan” började förlora ledare. Pirlo lämnade under 2011, Ibrahimovic och Silva flyttade till PSG, och Inzaghi, Zambrotta och Nesta avslutade sin karriär.
När 2013, Ambrosini flyttade till Fiorentina, “Milano” i dess ställe ett tomrum som ingen kan fylla. Kaptenens armbindel var vidare till Riccardo Montolivo, som vet absolut ingenting om hur man ska leda laget.
Och här “Milan” avslutar säsongen på andra plats, sedan den tredje, och då faller det på den tionde. Anledningen? På många sätt – bristen på ledare. Allegri är ansvarig för många taktiska framgångar såsom seger 2:0 mot Barcelona i 2013.

More:åsikter om vadslagning och även sidan – åsikter om casino men också vår nyaste partner kolla här