Kan se Luis på egen hand utföra attacken?

I videon försäsongen läkarundersökning, som hölls Moskoviterna innan de lämnar för UAE, märkte jag något mycket intressant. Och detta är inte en snygg svart fjäril charmiga läkare Victoria Homeaway, och dålig syn ze Luis. Märkte du hur noga ögonläkare tog honom linser? Det visar sig, det är därför Afrikanska alla fall stryk med kontanter! Tydligen är han nu spelar objektivet på det sätt som Jan Koller. Här och började betyg. Men om du kastar skämt åsido, att ze var inte imponerade i matchen mot Kineserna, att agera på det sätt han gjorde hela första delen av mästerskapet: försökte, men missade chansen. Men i matchen med ett lag från Kazakstan, anfallaren såg coolt. Medan dessa två matcher är klart otillräcklig för långtgående slutsatser. Samtidigt är det uppenbart att efter avgång League och, att döma av buk och kinder Davydova, “Spartak” är i akut behov av att förvärva attackera och gjorde anfallaren.

“Spartak” kommer att köpa någon?
Fråga om överföringar, kanske den mest populära bland Spartak fans. Tills klubben gör sig av med spelare, och olika överföring rykten länka en spelare med “Spartak” inte blir verklighet.

Om nödvändigheten av att underteckna en annan anfallare, förresten, sa själv Alenichev, erkänner att klubben är ute efter en spelare till denna position. Men, det väcker frågor som röd-vit är inte att gå för att stärka den centrala försvar och mittfält. Blixtrade efternamn försvarare av Torino Glick, en före detta mittfältare, Tottenham Sandro, Vidic även anses vara tills han gick i pension. Men Tino Costa strövar leasing och kapten i ryska landslaget det verkar klubben är inte helt nödvändigt.

Erbjuder över Kuban Kosacker Melgarejo en hel del pengar för det (ca 6 miljoner), “Spartak” i huvudsak glömma många andra anständigt alternativ utomlands. Remy, Pato och de andra dök upp i den imaginära listor av journalister, i Premier League var det inte gå till. Men Falcao vi skulle gå…
Några lovande spelare med ett ryskt pass, vilket kan vara användbart för att Moskvaborna varför-att klubben är inte ens intresserade. Samma Podberezkin kan vara ganska användbart i att bygga spel på mittfältet…

Vem, om inte Promes?
Nej. I “Spartacus” för en lång tid ingen människa är i stånd att ta spelet över, att slå, att passa bollen för att slå ifrån. Så såg präster, men han är inte imponerad. I denna mening, Promes som en fläkt av frisk luft för en holländsk röd-och-vit. Det är dock inte tillräckligt. För att inte tala om bristen på kreativ spelare som vi främst menar spelarna på mittfältet, med visionen om ett spel med en något annorlunda funktion än att Quincy.

Faktum är att ingen utom nederländska i “Spartacus”, inte klarar av en överraskning flytta överraskning. Och det är ett problem inte bara i rött och vitt, men de flesta av de ryska lag.
I vad som team kommer att starta våren delen av Premier League?
Ingen anledning att vara Alex Ferguson att gissa en del av “Spartak”, till exempel, på nästa officiella match. Det stora problemet laget i avsaknad av konkurrens på varje position. Och som om Alenichev inte försöka övertyga fans på annat sätt, unga människor som konkurrenter, mer erfarna partners är inte dra.

Undantag – Italien. Nu, som kan vara säkert sätta i laguppställningen i morgon. Han är bättre än Rebrov i vattnet bollen i spelet, i spelet, hoppa i. Men med målvakt i “Spartak” var definierade med Akina. De första revbenen, och Anton i sommar, tydligen, kommer att lämna klubben, efter att ha lämnat för att erövra den Gamla världen.
Efter skilsmässan med en hel del Kombarova position av en juridisk försvarare ges i händerna Parshivlyuk. I avsaknad av Taski, och under förutsättning att inköpen i försvaret inte kommer, mest troligt, kommer att få bocchetti och Kutepov. Till vänster ser vi är osänkbar Dmitri Kombarov.

Med avgång Shirokov roll Zotova och Romulo, som kommer att spela mer ofta, cementering mitten av fältet tillsammans med Gusakovym. Prästerna kommer att slutligen vara den enda playmaker. Som två Hemmafruar i köket, men de är fortfarande inte komma överens med Shirokov i rollen som playmaker.
Plats för Promesa är fortfarande inte zyblemye. Han kan spela hela framsidan av angrepp kommer att vara den viktigaste drivkraften i laget. Tja, som bara bekämpa enhet i attack kommer att fortsätta föreställningar ze Luis. Men, återigen, göra en reservation, i avsaknad av överföringar.

I Allmänhet, den första insamlingen “Spartaka” att döma av det intryck av laget och tränarstaben, var framgångsrik. Grunderna för fysiska beredskap, det fanns inga skador, stämning i laget det är en vänlig, boende var utmärkt (så mycket så att den lokala vriden på ett tempel, lära sig att “ryska”, som är bosatt i en av de dyra hotell i Dubai i den period de vilda minskning av rubeln).

På tal om fotboll-relaterade saker, jag skulle säga att Grunden för ett givande arbete på följande avgifter lagd. Det återstår att önska lycka till landslaget.

Partner: åsikter om vadslagning och även sidan – sportspel men också vår nyaste partner bookmaker omdömen