Passiv deltagelse i sommerens transfer-kampagne

Helt underligt er det manglen på en alvorlig styrkelse af truppen i løbet af den forløbne sæson. Problemet i at angribe “jernbanen” kom lige efter afgang af holdet Oumar Niasse denne vinter. Til at erstatte den Senegalesiske kom endnu en Afrikansk angriber i buret på “Loko” der var en Nigeriansk, Ezekiel Khentii bjerge, som i sidste sæson viste Bugten i niveau mellem Mesterskaber i Rusland og Slovenien. Opdrættere har masser af tid til at finde de matchende spille stil af holdet spillere, til gavn for finansiering af den rød-grønne problemet er ikke, dog, betydelige opkøb og har ikke fulgt med. Derfor, i øjeblikket, coaching staff der er uoverstigelige problemer med dannelsen af den offensive linje af holdet. Den henti, Portnyagin, Maicon og SC skuletic på den ene side spillerne er forskellige, men det er absolut ikke velegnet til defensiv spillestil og “jernbanen”.

De kommende Elias ‘ Herkus til posten Betsafe (stor arbejdsplads) som Formand for klubben og hans første reformer, der først virkede rationel og hensigtsmæssig. Men efter nogen tid kan vi sikkert sige om de første fejl, nye ledere af den rød-grønne. Den indsats blev gjort for at vende tilbage til det system af sin tidligere klub, legender: Khapova, Loskov og Semin, der var til at være en genoplivning af et behageligt mikroklima i teamet, for at få athletic tillid fra spillerne og gode tilbud. I virkeligheden var det bare det sidste stykke, og så kun er midlertidigt, som følge af markedsføring komponent af dette “trick” i høj grad opvejes sport. Men selv om vi mener, at denne handling af ledelsen udelukkende som et PR-stunt, her, at sproget ikke igen at sige, at det ønskede resultat er opnået – fans på stadion i Cherkizovo med hver kamp mindre og mindre.

Herkus, der blev fulgt på, der er fremherskende i samfundet princippet om “nyt – er godt glemme gamle”. Men langt mere effektiv ville være at indføre noget, radikale og revolutionære. Det kunne være udgangspunkt for dannelsen af nye Nordicbet (registrere) succeser “Loco”, fordi der i øjeblikket står i stampe med et øje siden, hvilket ikke er sandsynligt at føre til hurtige fremskridt.

Lokomotiv er en fange af hans tidligere succeser og sejre. At være i nuet, i den absolutte midten af championship, modstanderne af “jernbane”, en eller anden måde, opfatter det hold, som stræber efter den højeste steder med præfikset “top”. Derfor, en øget indstilling af modstandere i spillet, og en mere grundig forberedelse til kampe. På den ene side naturligvis troværdigheden af det team, der er behageligt og, selvfølgelig, en vigtig del af fodbold, men på den anden ekstra vægt, som skal være i stand til at klare.

Måske fans “Loko” alle de samme, det er nødvendigt at være tålmodig og gå gennem den sorte stribe. Den nuværende stagnation, vil før eller senere vil ændre den anledning, og holdet vil vende tilbage til sin tidligere position, da dette er en vigtig faktor er monetære ressource. Med sådanne indflydelsesrige sponsor til at bakke vil blive opfattet som en komplet fiasko og en skændsel.