September 17, 2000, kommende fem-tiden vinder

September 17, 2000, kommende fem-tiden vinder af den Gyldne bold har krydset grænsen af “La Masia”. På det tidspunkt, splejset dreng fra Rosario var kun tretten.

I februar 2001, Messi spillede sin første kamp for Barcelona (Infantil B) og scorede et mål, men det andet spil fik mig til at tænke sine forældre om, om at bo i den catalanske hovedstad. Allerede i det andet minut af kampen med “Ebre Skole”, den Argentinske hårdt fælles brød fibula af venstre ben. Helt sikkert ledelse af “Barcelona”, i en hemmelig kontrakt lover at betale for den behandling, Leo (dyre injektioner af hormoner) og for at finde arbejde for sin far, forestillet i begyndelsen af karrieren af de unge talenter lidt anderledes. Men Messi var ikke tænkt sig at give op.

I mindre end tre år, er den Argentinske angriber sprang holdet flere aldre, og tidligere træner for det catalanske hold, Frank Rijkaard, så lad ham gøre sin debut for Unibet (registrering og bonus) førsteholdet. Det er vigtigt, at Messi arrangement blev afholdt den 16. November 2003 i en venskabskamp med Porto, som på det tidspunkt blev ledet af José Mourinho.

Mærkeligt nok, Messi første debuterede i den første kamp, og så officielt tiltrådte “Barcelona B”. Det skete i den samme sæson, Marts 11, 2004, i kamp mod “Barcelona”. Coachet af det andet hold igen Gratacos så, at Lionel har tilføjet i høj grad den fysiske tilstand og gav ham plads. Før det første spil, han formanede den Argentinske:

“…Du behøver ikke bekymre dig. Spille gerne i uddannelse. Hvis noget går galt – gå ikke i panik, og i den næste kamp igen, du vil afspille. Derefter igen. Men efter det fjerde mislykkede spil, jeg vil sende dig tilbage til den Bet365 (se her) ungdom!…”

Messi var tæt på at mislykkes, men i sin fjerde kamp, mod “Girona”, fået, og var den bedste på banen.

16 oktober 2004, Messi har spillet sin første kamp i den spanske Liga. Debut faldt netop på den catalanske Derby med Espanyol. Den Argentinske med et latterligt antal “30” på bagsiden otte minutter før slutfløjtet udskiftet Dækket. Leo Betfair (gennemgang og mening om Betfair) har spillet den position af højre fløj og vil ikke skille sig af med denne rolle for fem år.

Første mål for Barcelona Messi scorede maj 1, 2005. I hjemmet match eksempler på “Blaugrana” slå ud i Segundu “Skanderborg” – 2:0. Den Argentinske angriber kom på banen i 87th minut, udskiftning af Samuel Eto ‘ o. Efter en revolution i den anden hånd, hans navn er allerede på resultattavlen oplyst camp Nou. Messi bistået en anden tryllekunstner – Ronaldinho.

I August Barcelona, for igen at gøre sig gældende, konkurrerede han til den trophy Joan Gamper. Inviteret gæst – “Juventus”. Af den måde, for at gøre så Catalanerne ikke kunne – 2:2 og straf-serien var stærkere end Juve, men det er ikke om det. Det er i dette spil Messi virkelig lavet til at tale om mig selv: 18-årig dreng kørte navnlig alder forsvar for Juventus. Thuram, Cannavaro, Zambrotta, Vieira, at de alle kan huske navnet Messi.