Szlovákok támadni az ukrán Messi, akinek Barcelona int

Zsolna. Amikor játszott utolsó futballistája Szlovákia európai bajnokok, szerzett még a mez Csehszlovákia bronz.

Ezek a hősök az akkori tartozott a csapat és jelenlegi edzője Szlovákia Ján Kozák az Penalty érem adta a cél. Azóta a következő generációs hiába várva a további részvételt. Már harmincöt éve.

szlovák képviselet volt a múltban a harcot az Európa-bajnokságon öt sikertelen kísérletet. Most egy hatodik, ha a folyamat közel, mint még soha.

kedden (20.45 elérhető továbbított Unit) szlovákok jogosult Euro 2016 alsó Zsolna Ukrajna lehet ünnepelni.

” a végrehajtási terv egy rendkívül hosszú utat. Szorosan munkatársaival figyelte az ukrán játékosok.Ez egy nagy erőt „, mondja az edző a válogatott 61 éves Ján Kozák.

Ha valami ehhez hasonló, mielőtt a szlovákok elleni küzdelemben rám, a világranglistán FIFA a 45. helyen, Ukrajna rangsorolt ​​22. . Hegesztési Lansky mérkőzés Ukrajna – Szlovákia.

Ez idő alatt fordított a helyzet, a szlovákok ugrott a tizenötödik pozícióban, Ukrajna esett 29.

Az ellenfél a csapat, de minden bizonnyal nem kevésbé minőségi játékosok, a amint azt az összehasonlítást a piaci árait káderek.Szlovák csapat ér 83 millió eurót, Ukrajna és folytatása a cikk tartozik a prémium tartalmak Sme.sk Te is egy előfizető éves előfizetés 29 € rendelés Akár € 17,80, míg a havi előfizetési Negyedéves előfizetés 9,90 € mentése 1. könyv unibet ingyen fogadások 80 € összehasonlítva a havi előfizetési havi előfizetési € 0,98 € 0,98 könyvárakra érvényes új előfizetők az első hónapban. Egyéb hónap irányuló ára € 3.90.Már van egy előfizetéssel – Belépés az előfizetés: korlátlan hozzáférést a tartalomhoz Sme.sk, Korzar.sk és Spectator.sk több mint 20 éves archiválási Sme.sk olvasás és interjúk mellékletek TV OKO / WORLD TV, hétvégén és korlátlan fórum vitairatairól korlátlan hozzáférést videók és szlovák film Sme.sk állnak a PC és az Android és az iPhone Folytatás a cikk tartozik a prémium tartalmak Sme.sk Unlock ezt a cikket 0,50 € Unlock fizetés után a cikk néhány másodperc feloldja és folytathatja olvasás éves előfizetés 29 € rendelés akár € 17,80, míg a havi előfizetési havi p redplatné 3.90 € Rendelés Már előfizetett – Belépés az előfizetés: korlátlan hozzáférést a tartalomhoz Sme.sk, Korzar.sk és Spectator.sk több mint 20 éves archiválási Sme.sk olvasás és interjúk mellékletek OKO TV / TV WORLD , hétvégi fórum és korlátlan számú vitairatairól korlátlan unibet fogadási bónuszok hozzáférést videók és szlovák film Sme.sk állnak a PC és az Android és az iPhone

unibet fogadási bónuszok az interneten