Tunsin elokuvateatterissa väärälle elokuva

Ikään kuin ajassa taaksepäin noin kolme neljäsosaa vuosi sitten. Sitten Czech hiihtäjä Veronika Vítková MM-kisoissa Oslossa mixed viestijuoksu poikennut ammunta makaa jopa 23 kantoja ja mitalin tavoitteita Tsekin joukkue omakseen. Sunnuntaina avajaisissa rotu uusi kausi Östersundissa, Ruotsissa tuli toinen laukaus romahtaa kotoisin Vrchlabi.

Kumpikaan maksu on kolme Vitkove kun kiipeilijää ei olisi tarpeeksi, joten hän oli rikollinen säteellä väliltä radan antoi viimeisestä kahdennenkymmenennenkolmannen paikassa.

“Tällä ampumaradan jäin kauemmin, koska en kuulu. Tunsin elokuvateatterissa väärälle filmille. Yritin nopeasti ladata ja jättää ilman rikollista pyöriä. Mutta aloin virtaa kengät ja en voi käsitellä sitä, “minä pahoitteli Vítkova epäonnistunut ensimmäinen merkintä haastattelussa biatlon.cz.

Silti kilpailu ei ole pakattu, ja yhteysvastuun Gabriele Koukalová onnistunut vetämään Tsekin joukkue kolmastoista. “Just me jäädytti koko kehon, vaikka olen tehnyt kaikkensa korjata mitä sekaisin”, hän myönsi Vítkova loppuun, hänen ensimmäinen kisassa kauden varsin loppuun.

Šlesingr tyytyväinen altis ammunta
Koukalová olen asunut hetki kauhu pystyssä mutta viimeinen maksu tallennettu, joten kolmas jäsen releen joukkue Michal Šlesingr hän otti seitsemänneksi.

Ja toisin kuin heidän -naisten hänellä ei ollut kuvattaessa makuulla tai seisten maksutta. “From ležky Olen erittäin tyytyväinen. Se oli nopea, rytmi, juuri niin kuin olemme sitä koko ajan hiomisessa. Käsinseisonnassa se oli hieman vanhoja tapoja, missä sitä tarvittiin, hidastin. Mutta huomanneet sitä, ja se on tärkeää “, hän nautti Šlesingr.

Moravec on spurtti uskoivat Lindstrom
Sen jälkeen kun hänen toinen ammunta yhtäkkiä hävisi tsekit kolmanneksi vain 22 sekuntia, mutta käynnissä alijäämä taas alkoi kasvaa. “Radalla voi olla mukavampi mielestäni liikaa en satuttaa. Annan sen jopa siihen, että se oli ensimmäinen kilpailu, niin että alkaa pois kausi. Ensi-ilta on aina vaikeaa, että he eivät tiedä, miten tahdin, se kuitenkin, rodun kilpailu olisi mukavampaa “, sanoi Šlesingr.